Batmanlı yetenekli oyuncu Özdaş Hepyek 5 Cinema Filminde

Yeni sinemaya giren Hepyek 5 Serisi komedi filminde profesyonel oyunculuğuyla Aldığı karaktere can katmış seyirciyi güldürmeyi başarmıştır.

1.Merhaba Hepyek 5 filminiz için ne düşünüyorsunuz?

Hepyek 5 Serisi Özellikle benim için çok kıymetli bir projedir. Değerli menajerim GÖKHAN GÜNEŞ bana senaryoyu attığında Batmanın Beşiri ilçesindeydim. Senaryo yu okumamı istedi. Bende müsait bir yere geçip senaryo yu okudum. Karakter hoşuma gitti

Film de oynamayı kabul ettim. Filmin Çekimleri için İstanbul’a gittim. Çekimler çok keyifli geçti SERMİYAN MİDYAT ile oynamak daha keyifliydi güzel anılarımız oldu.

2.Peki Hepyek 5 Serisi sizce başarılımı?

Elbette, çok başarılı Hepyek daha önce 4 serisi çekilmiş ve önemli bir kitlesi vardır. Komedi filmi olarak kanıtlanmış projedir. Biz de 5 Serisini keyifle çektik.

 

3.Şu an farklı projeleriniz var mı ya da çektiğiniz proje var mı biraz bilgi verebilir misiniz?

 

Evet ADALET Sinema filmimizin çekimleri yeni bitti. Yakın zaman da sinemalar da göreceksiniz.

 İlgilendiğim şu an bir Dizi projesi var, detaylar ile menajerim ilgileniyor.

 

5. Peki bir Batmanlı bir Oyuncu olarak eklemek istedikleriniz var mı?

 

Değerli Kıymetli hemşerilerim başımın tacı desteklerini her daim beklerim. Sosyal platform instagram üzerinden desteklerini bekliyorum @ahmetozdas.official

6.Bu değerli röportajınız için size çok teşekkür ederiz. En son eklemek istedikleriniz var mı?

 

Hepyek 5 Serisinde Ağrı Doğubeyazıt Sahnelerimiz var oradan İstanbul’a geliyoruz. Seyirciyi de beraberimizde Ağrı Doğubeyazıt’tan İstanbul’a getirebildiysek. Halkımızı güldürebildiysek sevindirebildiysek ne mutlu bize. Halkımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

 

OYUNCUNUN OYNADIĞI FİLMLER

CUMALİ CEBER 3 Serisi

HEPYEK 5 Serisi

ADALET