LİVA TOUR TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN BİNLERCE İNSANI HAC VE UMREYLE BULUŞTURUYOR

İstanbul merkezli olan ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük turizm şirketi olan Liva Tour, Türkiye’nin her yerinden binlerce insanı hac ve umreye götürüyor. İş insanı Enetullah Korkmaz tarafından 30 yıl önce kurulan Liva Tour, hac ve umre ziyaretinde bulunmak isteyen binlerce insanı güvenli bir şekilde umreye götürüp getiriyor.

Güneydoğu Anadolu Bölge sorumlusu olan Hacı Esat Afşar, umreye ve haca götürdüğü vatandaş sayısı yüzde her yıl 40 oranında artış gösteriyor. Batman’ın tanınan ve sevilen simalarından olan Hacı Esat Afşar’ın önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olduğu için Liva Tour, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde en çok kafile toplayıp götüren şirket unvanına sahip olmuştur.

 

Hacı Esat Afşar Kimdir?

Hacı Esat Afşar 1964 Hasankeyf doğumludur. Molla Şeyh Seyit Osman Ali Afşar’ın torunudur. Küçüklüğünden beri birçok medresede ilim ve irfan dersleri almıştır. Aldığı dersleri tamamladıktan sonra Enetullah Korkmaz’ın açtığı Liva Tour şirketi ile beraber çalışmaya başlamıştır. Sudi Arabistan’a çok fazla gidip geldiği için uluslararası ilişkileri çok güçlüdür. Bu yüzden Liva Tour şirketi her zaman umre şirketleri arasında birinci oldu.  Ayrıca yardımsever olan Esat Afşar, cemaatler, dernekler ve yardım kuruluşları tarafından sevilen ve sayılan biridir.