ŞAİR ÖZNÜR AKBOĞA'NIN İLK ŞİİR KİTABI ÇIKTI

Uzun süreli bir yazma serüveni sonucunda ilk kitabını çıkarmanın heyecanını yaşayan genç şair Öznür Akboğa, çocukluk hayalinin gerçekeğe dönüştüğü söyledi. 
Büyük bir yazar olmanın hayalini kurduğunu söyleyen Akboğa. "Yaşıtlarımdan çok farklı bir bakış açım vardı o yaşlardayken bile gökyüzüne bakıp anlamsızca cümleler kurmaya çalışırdım" şeklinde konuştu. 
Akboğa, "Attığım her adımda kapılar yüzüme kapandı umudumu yitirdiğim o anda bir kapı açıldı yazar Halit Ertuğrul beyfendiyle bir kitap değerlendirmesinde karşılaştık kendisine hayallerimi en güzel sözlerimle ifade ettim benim söylediğim sözlerden çok etkilendi ve bu kıza yardımcı olun dedi menejeri benimle iletişime geçti ama yine de iki seneye yakın somut bir adım atamadık birgün menejeriyle sohbet esnasında artık dayanamadığımı pes etme durumuna gelecek kadar karamasarlığa büründüğümü ifade ettim ve kendisi burda olmadığı için Adem Yorulmaz hocamızın bana yardım edeceğini söyledi. Hayatımın dönüm noktası Adem hoca oldu. Bana yardım etti elini uzattı hiçbir karşılık beklemeden elinden ne geldiyse yaptı ve benden sadece üniversite sınavını kazanmamı istedi. O an anladım dünyada hala iyi insanlar varmış. Peşinden gidecek cesaretin varsa tüm hayallerin gerçek oluyormuş. İnsanın istedikleri çabayla emekle sabırla yoğrulunca çok güzel gerçekleşiyormuş. Tüm süreçte yanımda oldu türlü türlü aşamalardan geçtik sonucunda da istediğimize ulaştık anladık ki bir şeyi gerçekten çok istedikten sonra gerçekleşmiycek hiçbir şey yokmuş. Adına hayal dediğimiz bu kavram zamanı gelince gerçeğe bırakıyormuş kendini" dedi.