SİNEMA BÜYÜK EMEK İSTER ÇEKİLEN HER SANİYE BİLE ÇOK DEĞERLİ

Yeni sinemaya giren Cumali Ceber komedi filminde profesyonel oyunculuğuyla aldığı karaktere can katmış seyirciyi güldürmeyi başarmıştır.

Merhaba, Cumali Ceber filminiz için ne düşünüyorsunuz?

Cumali Ceber benim için ilk komedi filmimdi. Çekimleri çok eğlenerek çektik, set ortamımız çok değerliydi. Çokta zorlanmadık çünkü asıl hedefimiz insanları güldürmek ve eğlendirmekti, bu da bizi mutlu ediyordu.

Peki, Cumali Ceber sizce başarılı mı?

Elbette başarılı bir filmin serisi çekiliyorsa başarılı olduğu anlamına gelir. Cumali Ceber daha önce bir ve ikincisi çekilmişti, biz de üçüncü serisini çektik.

Şu an farklı projeleriniz var mı ya da çektiğiniz proje var mı biraz bilgi verebilir misiniz?

Evet, daha yeni çekimleri biten sinema filmimizin çekimleri bitti. Yakın zamanda sinema da göreceksiniz. Evet, İlgilendiğim bazı projeler var. Menajerim görüşmeler yapıyor kendisi.

Bu değerli röportajınız için size çok teşekkür ederiz. En son eklemek istedikleriniz var mı?

Sinema büyük emek ister çekilen her saniye bile çok değerli oynadığım her projenin benim için ayrı ayrı önemi var. Benim temennim bir oyuncu olarak ister drama olsun ister komedi olsun aksiyon olsun tüm karakterlerin hakkını vermek, halkımıza en iyisini sunmak. Bizden sonrakilere de önemi büyük eserler bırakmak önce sağlık sonra da huzur diyorum.